Energetische therapie in Rotterdam

Energetische therapie Rotterdam

Voor verschillende lichamelijk en geestelijke klachten is energetische therapie een fijne behandeling. In Rotterdam is een praktijk die gespecialiseerd is in energetisch therapie. Een energetische therapie kan bestaan uit helingen, massages en workshops. De therapie wordt ingezet om de balans in je lichaam te herstellen. Zo kun je door de therapie weer op kracht komen.

Voor wie is energetische therapie geschikt

Binnen je lichaam stroomt energie. Ook om je heen en op aarde stromen verschillende soorten energie. Als je een blokkade binnen je energiestroom hebt, dan kun je verschillende soorten klachten ervaren. Meestal ervaren mensen moeheid, spierklachten en hoofdpijn. Als een energiestroom niet meer in balans is zorgt dat namelijk voor lusteloosheid. Op het moment dat het lichaam weer in balans komt zul je merken dat de klachten weg trekken. Het lichaam en de geest heeft vaak wat hulp nodig om de energie weer goed te krijgen. Als dit eenmaal het geval is zie je vaak dat het lichaam dit zelf verder oppakt en hersteld. Daarom worden ook verschillende soorten behandelingen maar ook workshops gegeven. 

De disbalans van energie in het lichaam wordt meestal veroorzaakt door een vorm van stress. Dit kan veel verschillende oorzaken hebben. Denk aan werkstress, stress door gebeurtenissen, emotionele stress of onrust in je hoofd. Invloeden en indrukken van buitens ons kunnen ook energie kosten en ons uit balans brengen. Energetische therapie kan de balans terug brengen.

Wat is energetische therapie

Om ervoor te zorgen dat je lichaam weer in balans is en in balans blijft, kan een workshop fijn zijn. Zo wordt duidelijk waar de balans en disbalans zit en hoe je zelf dit kunt onderhouden. Het voordeel hiervan is dat je tegelijkertijd preventief gaat werken. Als je lichaam in balans blijft, zul je veel meer energie overhouden. Dit is goed voor je lichaam en geest. Je zult ook merken dat je makkelijker met bepaalde situaties om kunt gaan of eerder weer in balans bent. Een voorbeeld van een training is het trainen met Mahtma energie. Je zult bij veel verschillende klachten baat kunnen hebben bij deze training. Van stressgerelateerde klachten, rouw en depressies tot allergieën en slaapproblemen. Een energetische massage kan daarbij goed helpen. Hierbij voel je de energie weer goed stromen. Ook voetreflexologie kan een fijne behandeling zijn om problemen te achterhalen en behandelen. Paranormale helingen is een ook een manier van behandelen. Samen met de therapeut kun je kijken wat het beste bij je past.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.