IJskar op locatie

Ijskar op locatie

Een lekker ambachtelijk ijsje gaat er altijd wel in! Zeker als het buiten dertig graden is, maar ook bij lagere temperaturen smaakt zo’n ijsje natuurlijk naar meer. Frambozenijs, chocoladeijs, vanilleijs, stracciatella, boerenijs, watermeloenijs, bubblegumijs, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een smaak van bedacht. Loopt het water je al in de mond? Heel begrijpelijk. Helaas zit er niet bij iedereen een ijssalon om de hoek die van die lekkere ijsjes verkoopt. En zeg nou zelf, voorverpakt ijs is voor thuis wel lekker, maar dat is toch niks om op te trakteren? Als je een evenement organiseert of bijvoorbeeld je personeel eens wilt verrassen, dan is het leuk om een ijskar op locatie te regelen!

Voordelen ijskar op locatie

Er zijn veel voordelen te bedenken waarom je een ijskar op locatie zou willen inschakelen. Allereerst: omdat je de mensen die je wilt trakteren op een ijsje dan zelf de keuze geeft welke smaak ze nemen. Daarnaast is één van de belangrijkste criteria dat ijs snelt smelt. Heb je wél een ijssalon om de hoek, dan is de kans groot dat tegen de tijd dat je terugbent op kantoor de helft van je ijsjes al gesmolten is. Met een ijskar op locatie heb je dat probleem natuurlijk niet. Stel, je schakelt een ijskar in. Dan komt deze op het door jou gekozen tijdstip voorrijden (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze ‘s ochtends), bedient de ijsmaker alle mensen in korte tijd en zodra iedereen voorzien is van een ijsje gaat de ijskar weer weg, op naar een volgend adres. Je hoeft zelf niets op te ruimen, de ijskar staat niet in de weg maar je hebt wel iedereen blij gemaakt met zo’n leuke verrassing. Een ijskar is leuk om in te schakelen voor je (kantoor)personeel, maar ook bijvoorbeeld bij verzorgingstehuizen, scholen en andere plaatsen waar veel mensen bijeen komen.

IJskar op je evenement

Als je een evenement organiseert wil je mensen natuurlijk graag voorzien van wat lekkers. Je kunt daarvoor een ijskar inschakelen. Evenementen waar dat erg goed bij past zijn openingsfeesten van winkels en bedrijven, bruiloften, huwelijksjubilea, maar ook bijvoorbeeld bij festivals. Je kunt afspraken maken over de tijdspanne waarin de ijskar moet blijven staan, en ook over de afname van het aantal ijsbolletjes. Verkoopt de ijscoman zelf het ijs, of spreek je een prijs af en krijgen al je gasten een gratis ijsje? Het kan allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.